SEX sweet SEX (3)
decembrie 30, 2009 de papagigli
Publicat în let's sex | Etichetat profumo di donna | 88 comentarii
88 răspunsuri
Lasă un comentariu Anulează răspunsul
-
Posturi
- Tiganca
- Vulpea la gaini
- We have a hero!
- „8”
- Tarkowski presedinte!
- Sex, drugs and rock&rolle
- Ukraina, who?
- Matura blonda
- Globalizarea Mafiei
- Ce vad eu si nu cred altii
- A la guerre comme à la guerre
- Pseudokyneslavicos sau Fals tratat de invadare
- Don Bas
- „Gambe importante”
- Moartea clinica si policlinica.
Arhive
- martie 2022 (8)
- februarie 2022 (15)
- ianuarie 2022 (9)
- decembrie 2021 (10)
- noiembrie 2021 (13)
- octombrie 2021 (6)
- septembrie 2021 (9)
- august 2021 (9)
- iulie 2021 (9)
- iunie 2021 (10)
- mai 2021 (8)
- aprilie 2021 (12)
- martie 2021 (13)
- februarie 2021 (11)
- ianuarie 2021 (9)
- decembrie 2020 (14)
- noiembrie 2020 (6)
- octombrie 2020 (11)
- septembrie 2020 (1)
- august 2020 (2)
- iulie 2020 (2)
- iunie 2020 (2)
- mai 2020 (3)
- aprilie 2020 (9)
- martie 2020 (3)
- octombrie 2019 (1)
- septembrie 2019 (6)
- august 2019 (12)
- iulie 2019 (5)
- iunie 2019 (8)
- mai 2019 (7)
- aprilie 2019 (12)
- martie 2019 (8)
- ianuarie 2019 (1)
- decembrie 2018 (9)
- noiembrie 2018 (12)
- octombrie 2018 (14)
- septembrie 2018 (3)
- august 2018 (4)
- iulie 2018 (10)
- iunie 2018 (11)
- mai 2018 (12)
- aprilie 2018 (12)
- martie 2018 (10)
- februarie 2018 (7)
- ianuarie 2018 (14)
- decembrie 2017 (16)
- noiembrie 2017 (11)
- octombrie 2017 (3)
- martie 2017 (16)
- februarie 2017 (17)
- ianuarie 2017 (15)
- decembrie 2016 (18)
- noiembrie 2016 (22)
- octombrie 2016 (20)
- septembrie 2016 (7)
- august 2016 (8)
- iulie 2016 (11)
- iunie 2016 (12)
- mai 2016 (5)
- aprilie 2016 (6)
- martie 2016 (8)
- februarie 2016 (7)
- ianuarie 2016 (16)
- decembrie 2015 (13)
- aprilie 2015 (7)
- martie 2015 (5)
- februarie 2015 (11)
- ianuarie 2015 (9)
- decembrie 2014 (10)
- noiembrie 2014 (20)
- octombrie 2014 (12)
- septembrie 2014 (6)
- august 2014 (12)
- iulie 2014 (16)
- iunie 2014 (12)
- mai 2014 (9)
- aprilie 2014 (5)
- martie 2014 (10)
- august 2013 (2)
- iulie 2013 (3)
- iunie 2013 (2)
- mai 2013 (4)
- aprilie 2013 (6)
- martie 2013 (10)
- februarie 2013 (9)
- ianuarie 2013 (7)
- decembrie 2012 (14)
- noiembrie 2012 (8)
- octombrie 2012 (5)
- septembrie 2012 (2)
- august 2012 (19)
- iulie 2012 (20)
- ianuarie 2012 (1)
- decembrie 2011 (6)
- noiembrie 2011 (14)
- octombrie 2011 (21)
- septembrie 2011 (21)
- august 2011 (11)
- iulie 2011 (21)
- iunie 2011 (23)
- mai 2011 (8)
- aprilie 2011 (24)
- martie 2011 (29)
- februarie 2011 (31)
- ianuarie 2011 (26)
- decembrie 2010 (23)
- noiembrie 2010 (33)
- octombrie 2010 (25)
- septembrie 2010 (28)
- august 2010 (22)
- iulie 2010 (26)
- iunie 2010 (31)
- mai 2010 (17)
- aprilie 2010 (16)
- martie 2010 (21)
- februarie 2010 (15)
- ianuarie 2010 (26)
- decembrie 2009 (29)
- noiembrie 2009 (17)
- octombrie 2009 (5)
- septembrie 2009 (13)
- august 2009 (17)
- iulie 2009 (20)
- iunie 2009 (18)
- mai 2009 (38)
- aprilie 2009 (27)
- martie 2009 (27)
- februarie 2009 (21)
- ianuarie 2009 (31)
- decembrie 2008 (34)
- noiembrie 2008 (3)
Categorii
- about papa
- comentarii papale
- concursuri papale
- cronici papale
- cugetari papale
- enigme papale
- glume papale
- let's sex
- let's dance
- let's eat
- let's food
- let's foot
- let's listen
- let's remember
- let's talk
- let's think
- let's watch
- lirica papala
- noutati papale
- opinii papale
- pamflet
- propuneri papale
- proza papala
- relatari papale
- teatru papal
- Uncategorized
- urari papale
- voci uitate
Blogroll
Buna seara la Sf Stefan! Si La Multi Ani Stefani(i)lor!
A devenit deja o traditie sa ma imbat de Craciun si sa ma trezesc de Sf Stefan. Cred ca Fane asta, e patronul muraturilor si a zemii de varza. 🙂
ApreciazăApreciază
@ Papa,
una rece(Palina) si-un calda-donna… wow, ce imagini „hot” bagasi, „obsedatule”!!! Asta o fi efectul-bumerang a lu’ Paco Rabanne?!… 😉
@ Van-Emiru,
muraturi, ca muraturi, da’ zeama de varza m-a facut praf… Lucky you!!! 🙂
ApreciazăApreciază
à propos de postul tau, cel mai erotic dans…
ApreciazăApreciază
Mel
Nu a lui Rabane. A lui Baldessarini. Am sa atasez o poza-reclama la Strictly private dupa care sunt innebunit. Atit dupa poza cit si dupa parfumul 😉
ApreciazăApreciază
Vazut, michteau… erotic si diafan, desi tipa pare(e?!) cu vreo 20 ani mai tânara decât el, dar nu-i bai din moment ce sexagenaru’ are buzunarele pline de €uros… 😀
el e deja descultz, iar ea e uda, la… picioare! 😉
ti-am mentionat aci ca la sf lui sept-trecut, back from Romania, via Amsterdam, am profitat sa fac un stock de Hugo Boss si Guerlain, erau in reclama: 2 pentru 50€, pomana curata!!!
ApreciazăApreciază
Ce planuri ai pentru mâine-seara, in afara de postu’ asta?… 😉
in calendarul ortodox 31/12 e „Cuvioasa Melania romana”(cea de la Roma!), iar la catolici, dupa cum bine stii e Saint-Sylvestre… voi fi aici, desi anul nou chinezesc e pe 14/2/10(anul „tigrului”, nu ala „ud”!), va coincide cu Saint-Valentin… 🙂
http://www.citemandarin.com/
ApreciazăApreciază
A propos de rochitzica cu sireturi a tipei din poza, ti-amintesti de cea Versace a lu’ Ms Lopez?…
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/12/28/best.dresses.of.decade/index.html
Cum nu port verde, m-am orientat spre a little black dress… 🙂
ApreciazăApreciază
Mel
Miine seara am petrecere la mine. Voi trimite poze pe mail, after. 😉 Si evident ca la 12 noaptea romaneasca am programat un post de la multi ani.
Zici ca ti-ai tras o rochitica mica si neagra? Ce faci de Revelion? 😀
ApreciazăApreciază
salutare gorobetzilor!
anul asta am copiat modelul papal. Mi-am chemat prietenii la mine si-acum sunt in mari preparatiuni. Dupa ce revelionul trecut mi-am blestemat zilele si m-am jurat ca nu-l mai fac la carciuma, anul asta il fac acasa, cu meniu ales, fara porcisme (exceptie rulada de mistret) si cu o oferta bogata de cocktailuri. Fotografiile vor veni doar pentru a le „combate” pe cele papale 🙂
ApreciazăApreciază
Emiru
Pozele mele le poti combate doar daca voi veti fi imbracati in pielea goala 😀
Petrecere frumoasa si sa-ti iasa asa cum iti doresti! Si un sfat, de la unul incercat in d-astea. Nu stiu ce ai tu pe jos, dar daca nu e carpeta si banuiesc ca nu e, tine un mop si un bucket cu apa pe-aproape, ca vei avea nevoie 😀
ApreciazăApreciază
merci pt urari
vom fi imbracati in pielea goala plus ceva pe deasupra 😀
acu taman am bagat rulata de piept de curcan cu ananas si portocale, la cuptor. Abia astept sa vaz ce minunatie a iesit, mai ales ca sunt la prima incercare. Piftia de curcan e gata, mai am maine o tura cu rulada de mistret si gata-mi-s cu robotitu’
distractie placuta iti urez si eu
ApreciazăApreciază
Suna bine rulada de curcan. Am s-o incerc si eu, dar nu acum ca-s la serviciu. 😦
ApreciazăApreciază
Papa,
si azi esti la slujba nepapala?!… s-avem rezon, coane, asta se numeste exploatare curata! 😀
ce fac de „rebelion”?… pai nu vazusi mai sus, maiculitza?! 🙂
http://www.citemandarin.com/
@ Van-Emiru,
piept de curcan cu ananas proaspat(NU in cutie!) va fi delicious, altfel carnea de curcan e fada… la noi, cu toate ca virgula curcanul e cea mai ieftina zburatoare, lumea prefera pui, ratze, bibilici de ferma. Spor la bucatareala si ai grija sa nu racesti in pielea goala!!! 😉 LMA, aussi!
ApreciazăApreciază
bai!
dar de bEutura nu pomeneste nimeni? ‘ratz voi de ipocriti, auzi, parca e revelioane de pocaitzi. Ceva psalmi nu cantatzi?
Adica zice conu papa sa pregatiti mopurile si galetile ca pica saratzelele pe jos, nu ca s-ar betzivi petrecatetzii>
Naaah!
ApreciazăApreciază
Mel
Pai asta la noi e bufet, sau altfel spus, cantina. Dar eu nu la asta ma refeream. Eu te intrebasem, in contextul rochitei flu-flu de care pomeneai 😉 sau te faci ca nu pricepi? 😀
ApreciazăApreciază
boro
Bautura nu se discuta, se bea 😉
ApreciazăApreciază
mel
asa am si executat rulada. Acu mai e putin si o scot de la cuptor. Pacat ca se mananca rece, ca m-as fi infipt inca de pe acum in ea 🙂
papa
lasa-i pe exploatatorii canadezi in pace, ei nu stiu ca in zilele astea numai la politie e deschis?
ApreciazăApreciază
boro,
stai coane sa-ti recit si strofa ta preferata:
– Bahama Mama
– Banana Daiquiri
– Carribean Delight
– Maggie May Not
– Jumping Jack (Jack Daniels based)
– vin Oltina – sticla de 22 de lei (20 de ani vechime)
– vin Chianti Classico – butelca luata de la mama ei, din Toscana
– sampanie Zarea (20 de ani vechime)
Multumit, sau bag si refren? 😀
ApreciazăApreciază
Emiru,
Baiiiiii, unde-i tuica pentru ciorba de potroace? 😀
ApreciazăApreciază
papa
aia e la refren, de-aia il intrebai pe boro daca vrea si refren 😀
ApreciazăApreciază
Emiru
E hai ca m-am linistit. Ma trecusera toate apele c-ai uitat tocmai extractul de pruna 😀
ApreciazăApreciază
ia , hai, o dedicatie de voie buna, cu 2 frumosi, chiar daca „old fashion”
ApreciazăApreciază
papa
n-aveam cum sa uit, pentru ca la mine in casa tuica de pruna si Jamesonu’ nu lipsesc niciodata.
ApreciazăApreciază
Emiru
Deci ti-ai tras conducta! Am vrut si eu, da astia au doar cu bere 😀
ApreciazăApreciază
@”sau te faci ca nu pricepi? 😀 ”
raspuns: afirmativ, sefu’!!! 🙂
(preluata evident de la The Platters)
ApreciazăApreciază
Uf! m-am linistit!
Am crezut ca am intrat pe un blog de abstinentzi.
Pai, betziveala placuta!
ApreciazăApreciază
boro
inteleg ca pentru tine a inceput numaratoarea inversa 🙂
da’ sa stii ca te acompaniez. Dupa revelion mi-am propus o pauza de 3 luni, sa vedem daca oi reusi
ApreciazăApreciază
@ Van-Emy,
te cred ca ti-a plouat in gura dupa rulada calda… 🙂
La orice fel de carne alba, servesc adesea ananas ca garnitura, pe care-l adaug inainte cu 10-15′ de-a stinge focu’… Bravo tie ca te pricepi la bucatareala si ca-ti place!!!
Daca vei avea timp si chef, iata o sugestie: un pui de ferma impanat cu fructe uscate(stafide, caise, smochine), catzei de usturoi, o ceapa rosie, mirodenii, servit cu purée de cartofi(normali) si yams(cartofi dulci), in care adaugi doar unt sarat si putin piper… yummy!!!
P.S. „Zarea” e spumos, in nici-un caz French genuine champagne-AOC=appellation d’origine contrôlée… 😉
ApreciazăApreciază
Mel
Astea-s frantuzisme don’soara, ca romancele noastre ori mi-ar fi trintit o mare geanta-n cap, ori mi-ar fi facut semn cu ochiul spre un loc dosit 😀
ApreciazăApreciază
ce zisesi coane, absinth-entzi? 😀
ApreciazăApreciază
Mel
Si eu servesc carnea alba, in speta pieptul 😉 , cu ananas 😀
ApreciazăApreciază
Ah, uitasem, eu il servesc negatit, raw 😉
ApreciazăApreciază
mel
cu Zarea ai dreptate, numai ca nu e spumos, ci spumant. O mica diferenta, nu numai de nuanta
apropo de pui, parca as incerca in loc sa-l impanez cu fructele alea, mai bine sa-l umplu, ca sa-si ia aroma din interior, iar de impanat doar usturoi, romanian style.
Cocktailul ala de fructe la interior insa suna bine.
ApreciazăApreciază
papa
io credeam ca pe ala, raw, il servesti cu frisca 😉
ApreciazăApreciază
Emiru
Frisca la sfirsit. Mai intii ceva ce se prelinge, ca sa ai ce linge. Sper ca vorbim de rulada, nu-i asa? 😀
ApreciazăApreciază
papa
io prefer pieptul ala mai rotunjor, nu facut rulada 😀
btw, da-mi o idee de garnitura pt friptura de iepure la tava.
io m-am gandit la morcov cu broccoli, insa o parere in plus nu strica niciodata
ApreciazăApreciază
Emiru
Nu pune broccoli sau conopida ca sunt gazogene. Pune morcov, telina , anise (fennel bulb) si dovlecel galben facute pe gratar separat, daca nu-i prea mare deranjul.
ApreciazăApreciază
Emiru
Vezi ca fennel-ul asta are niste frunzisoare ca mararul. Nu le arunci. Astea le presari pe deasupra dupa ce pui in farfurii, pentru aspect 😉
ApreciazăApreciază
@ Van-Emiru’,
la noi, iepurele e acompaniat de prune uscate, masline, coji de portocale sau mustar-boabe… in functie de regiuni, se prepara cu vin rosu sau bere, se poate si flamba cu cognac!
http://www.750g.com/fiche_de_cuisine.2.123.3151.htm
http://www.gourmandines.fr/recette-lapin-moutarde-cocotte.php
despre „Zarea”, am gândit in franceza: mousseux=spumos, dar exista si moussant=spumant… 🙂
ApreciazăApreciază
papa,
si zici ca-ti place „peptu'” cu ananas?!… 90B-C?… 😉
esti un „cordon-bleu”: sfaturile date lu’ Van-Emir sunt judicioase si la fix… félicitations! Fennelu’ merge „zeiss” la peste, iar acel „mararutz”(sic!) e decorativ, dar imi place gustul anisat(de anis-anason, asa se zice?!); eu le las cu feliile de fenouil…
ApreciazăApreciază
Mel
Nu m-as fi asteptat de la tine sa te exprimi in felul asta. Ii spune poitrina, la mine-n Ferentari si-mi place cu orice garnitura dulceaga. Chiar si putin alcoolizanta 😉
Ba eu cred ca sunt un cordon-rouge, ca sunt spumant 😉 asta nu inseamna ca spumeg 😀
ApreciazăApreciază
Papa,
m-ai „ametit” de dimineata, desi la noi e inca intuneric la 7h30’… btw, never been to Ferentari! 🙂
Pana una, alta iata-ne la rascrucea calendaristica dintre ani, dupa o decada considerata „anxiogena”… peste cateva ore vom „sari” in 2010… Un traditional LMA, cu sanatate!
Bucurii, satisfactii, pace, curaj si optimism…
Un an formidabil din toate pdv…
Bonne année! Happy New Year, guys!
ApreciazăApreciază
Buna dimineata romanime!
ApreciazăApreciază
Mel
Crezi ca as putea abuza de starea ta de „ameteala”? 😀
ApreciazăApreciază
la multi ani tuturor! sa va bucurati de dragostea celor pe care ii iubiti! 😀
ApreciazăApreciază
anowen
La multi ani omanezule! M-ai sagetat direct in coeur cu urarea asta sobra! 😀
ApreciazăApreciază
papa
sobru sunt de felul meu. nu? 😀
emiru’
esti acasa? dau de tine?
ApreciazăApreciază
anowen
D-asta cred ca am inima plina de sageti 😉
Unde-l petreci? La Emiru? 😀
ApreciazăApreciază
la multi ani muschetarilor!
Sa va bucurati de o sanatate de fier, lazi cu bani, butoaie cu vin ales, femei dracoase si mai ales sa va pocneasca muschetele cand aprindeti fitilele
ApreciazăApreciază
Neata la mos ajun de anul nou!
anowen
sunt acasa. Dai de mine, daca te invarti prin Tomis 1. Pe la 9 seara voi iesi afara cu trepiedul sa fac poze la eclipsa de luna. Ca de-aia nu-s normal. 😀
ApreciazăApreciază
La Mulţi Ani măăăăăăi, hăi, hăi! 😀
ApreciazăApreciază
2010 va fi un an bun pentru romani:
ApreciazăApreciază
nu mai am rabdare pan` la postu` nou 😀
La multi ani ! Sa fiti toti sanatosi !
ApreciazăApreciază
Papa,
„ametita”, dar nu dizzy… wanna take advantage of me, „profiterolule”?! prefer luciditatea(NU si controlul!) in orice situatie sau circumstantza, ca sa profit à fond, 1000%, na ca ti-am zis-o! 🙂
frankly speakin’, daca (toata) lumea ar bea cât si ca mine, producatorii de alcooluri ar da faliment general…
Un LMA toulousean insorit!
ApreciazăApreciază
Sunt in culmea extazului orgasmic, am ajuns la serviciu. 😦
Mel
Mi-ai cam tras-o cu luci/ditatea ta! 😀
ApreciazăApreciază
Copilasi eu va doresc tuturor un an fara doctori si doctorii, in rest va descurcati voi si singuri 😉
ApreciazăApreciază
emiru’
mail. stop. d-ala electronic. stop. astept raspuns. stop.
ApreciazăApreciază
papa
ia de vezi ca primarita e si doctor. si DD e si el doctor. m-ai incurcat. sau sunt deja beat. 😀
ApreciazăApreciază
anowen
Nu inteleg conasule care-i dilema. cristiana e medic primar, de aici vine primarita 😀 Iar dd isi da doctorate-n Allah, desi el e oricum doctor de suflete 😉
ApreciazăApreciază
anowen
Bai imi tot intra unul din Qatar si sa-l fut de nu am convingerea ca-i surf al nostru. De ce n-o fi vorbind? Si-a muscat limba? 😀
ApreciazăApreciază
tank
Bai tu pe unde Madridul meu unbli? Ai disparut si tu ca voturile lui Geoana 😀
ApreciazăApreciază
bine mai domnule, aia din australia e deja in 2010 si tu esti inca la lucru?
Ce firma lu peste e aia coane, din aia cu foc continuu ca pe vremea lui ceashca, or v-au gabjit chinejii, ca aia incep anu’ mai incolo?
ApreciazăApreciază
canadian socialism sucks!
ApreciazăApreciază
anowen
mail back
papa
apropo de medici, cum e in Canada? Ca din ce-am vazut eu pe la englezi/australieni, ei zic medic la ala care are doar colegiul, iar daca a terminat facultatea se cheama doctor.
Nu stiu de ce am impresia, insa noi romanii suntem tot timpul pe dos, ca sa nu zic pe invers ca se dau conotatii deformate. 😀
ApreciazăApreciază
boro
sa nu care cumva sa petreci revelionul in anglia, ca e groasa:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6774018-britanicii-care-ajung-spital-din-cauza-consumului-alcool-putea-plati-taxa-spitalizare-532-lire-sterline.htm
ApreciazăApreciază
boro
Compania e americana 😀
ApreciazăApreciază
Emiru
Nu sunt bai medici decit aia cu facultate, dar faza simpatica e cu ingineria, ca sunt o gramada de pozitii cu engineering floci la tava, de ai impresia ca toti au terminat FUT-ul ca mine si cind colo, sunt tehnicieni sau tehnologisti. Anyway, who gives a fuck? 😀
ApreciazăApreciază
papa
pe platforma la Shell, unde am lucrat cand eram in Sahalin, aveam medic, iar dupa cateva luni au adus si un doctor, ca au zis ei, ala era numai medic. Acu ce sa-nteleg, ca asta al doilea e doctor in medicina si a ajuns sa lucreze pe platforma in Rusia? 😀
ApreciazăApreciază
Before closing time…
Papa, r u serious?!… inca la „scârbici” si-n ultima zi a anului?!
Daca ar depinde numa’ de mine, te-as fi eliberat, cum azi e
„Cuvioasa Melania romana”… 🙂
Boro are dreptate: in emisfera sudica e deja 2010, asa ca:
bonne et sereine année!
ApreciazăApreciază
Emiru
Cred ca vei trece in noul an cu aceasta dilema intrucit n-am nicio idee ce numesc rusii medic. O fi oare o prescurtare de la „me dick”? 😀
ApreciazăApreciază
Mel
M-ai elibera ca sa nu mai muncesc, sau ca sa ma pui la alte munci, preacuvioaso? 😉
ApreciazăApreciază
Cred ca voi amorti aici pina va bate de 2010 in Romania 😦
ApreciazăApreciază
Emiru
Bai la tine la cit incepe dezmatul? Ai mei vin pe la 21:30. Asa ca am timp cacalau de un dus si un espresso, futu-i! 😀
ApreciazăApreciază
papa
zi-i mai tare emirului. asta-i deja lat, cat e el de lung. 😀
ApreciazăApreciază
anowen
Cum bai, vrei sa spui ca astia au si inceput sa bea? 😀
ApreciazăApreciază
papa
doar apa tare bine sfintita 😀
ApreciazăApreciază
anowen
Aia beau si eu aici pe reduta, ca dorobantul 😦
ApreciazăApreciază
Un An Nou fericit sa aveti cu totii!
Petrecere frumoasa si sa ne citim cu bine!
PS: la noi au inceput bubuiturile…o placere de care m-as cam lipsi! 😦
ApreciazăApreciază
la multi ani!
papa, o berica, ceva?
ApreciazăApreciază
forevergreen
La multi ani de sanatate! 😉
ApreciazăApreciază
emiru’
cica bula, auzind ca geoana l-a depasit la numarul de bancuri, a cerut renumararea lor…
geoana va candida la presedintie in laponia! Pen’ca acolo, noaptea dureaza 6 luni…
ApreciazăApreciază
boro
Nu bai, bea-o tu sa elimini pietrele 😀
ApreciazăApreciază
boro
😀 misto bancurile. Bai crocodilule, da’ tu unde-ti petreci revelionul?
ApreciazăApreciază
la niste romanashi cheflii, coane.
Asa ca acushica bag un pic de somnic, sa fim frreshi si cu chef de baut, mancat si…baut deseara.
La multi ani tuturor si sa ne blogaim voiosi la anu’!
ApreciazăApreciază
boro
La multi ani!
ApreciazăApreciază
La Multi Ani fericiti!!!
ApreciazăApreciază
boieri mari, primiti cu …sorcova ???;)
La multi ani ! vecinilor , si nu numai !
Un an bun , sanatos, fericit, bogat ,fara incalzire globala ,bailout… si ce belele au fost!!!!
happy new year !! !!
ApreciazăApreciază
LMA!
Bonne année&bonne santé!
A Serene and a HEALTHY New Year, guys!
In 2010, try to remember:
– cel mai mare handicap e teama;
– cea mai minunata zi e AZI;
– cel mai usor e sa te inseli sau sa gresesti;
– cea mai mare eroare e sa abandonezi sau sa renunti;
– cel mai mare defect e egoismul;
– cea mai mare „distractie” e munca;
– cel mai mare „faliment” e descurajarea;
– cei mai buni „profi” sunt copiii;
– cea mai indispensabila necesitate e bunul-simtz;
– cel mai josnic sentiment e invidia sau gelozia;
– cel mai frumos cadou e iertarea;
– cea mai importanta „stiintza” e auto-cunoasterea.
N.B. Cel mai vital lucru din viata noastra e IUBIREA-DRAGOSTEA.
Sa fiti iubiti, now and always… 🙂
ApreciazăApreciază